РАЗВОЈ
НА ТАЛЕНТИ
И ЛИДЕРИ

Дали вашиот тим е подготвен за настап во високо конкуретно опкружување? DOOR ви нуди едноставни, брзи и ефикасни решенија со тенденција за постојан раст и гарантирано најдобар исход на истиот.
Развивање. Раст. Постигнување.

Глобална присутност

Повеќе од 900 тренери, консултанти и коучи, во повеќе од 106 земји низ целиот свет, ги доставуваат нашите решенија, на дури, 36 јазици.

Ги разбираме вашите потреби

Не постои стандардно решение. За нас, секој клиент се карактеризира по своја уникатност. Според тоа, дизајнираме едукативни патувања соодветни на вашите деловните потреби и негуваната компаниска култура. Развиваме, конкретни програми, прилагодени на вашите цели и посакувани резултати, кои нашите експерти, ги основаат, токму, на идивидуална работа со секој клиент. А, доколку ваша потреба се веднаш достапни, стандардизирани решенија за обука, нудиме веќе подготвени научни платформи, создадени од страна на индустриски екперти, кои одговараат на секоја организациска потреба.

Дијагностика

• Воведно интервју
• Анкети и истражувања
• Проценки и евалуации

Обуки и семинари

• Интерактивни работилници
• Тимбилдинг настани
• Семинари за големи групи

Е - учење

  • • Гемификација
  • • Виртуелни обуки
  • • Микро-учење

Сертификација

  • • Тренинг за тренери
  • • Тренинг за агилност
  • • Перформанс коучинг

Настани

Евалуација од учесниците

Рејтинг на тренерот 80%
Методологија 70%
Примена во пракса 75%
Интеракција 90%

DOOR низ бројки

0 +
Курсеви
0 +
Испорачани обуки
0 +
Сертифицирани учесници
Дали сте подготвени да го направите следниот чекор? Независно дали барате провајдер за обука или нов предизвик во рамки на меѓународна мрежа за обука и тренинг, сигурни сме дека нудиме нешто за вас. Известете не за вашите потреби , а ние со задоволство ќе ви обезбедиме повеќе информации. Без обврзување!

Новости

Закажете состанок или презентација за нашите солуции!

Споделете ги вашите потреби, а ние со задоволство ќе ви понудиме повеќе информации. Без обврзување!.
Contact Us
top
0038971391959 info@doortraining.mk
© 2020 DOORTRAINING. Сите права се задржани.